nuffnang ads

November 23, 2011

Bulu bulu



Aku di tawau, gila busy, penat dan hitam sedikit. First time aku jaga pentas and seriusly its very interesting but agak kelam kabut. Benda baru so byk hole sana sini. Tapi I learn from my mistake la so that after this aku boleh perbaiki cara aku handle stage.

Apa yang aku buat? Aku kena handle pertandingan mewarna, melukis, karaoke, lucky draw, stage games n a few things yang perlu diambil kira.

But its fun.

Esok last day. Hope everything going smooth.

November 21, 2011

John Doe


Last weekend aku lepak rumah cousin aku. Sambil tu layan kucing2 yang ada dalam rumah tu. Siyes memang comel. Gambar kat atas ni salah sekor yang aku amik. Yang ni anak chemong generasi yang ke 3 ke 4, aku tak ingat. Tapi sian kat chemong dah tak cantik cam dulu, dah tak diva. Bulu pun dah bertukar warna.

Bubu kacukan mainecoon pun dah tiada di dunia ni lagi, katanya maybe termakan siput babi. Bubu lagi besar n lebar dari si kukun. Nanti aku post gambar kukun ya. Kukun ni berat 7 kilo. Nak gurau dengan kukun pun takut. Kaki kukun sama besar dengan 3 jari aku.

Khamis ni aku akan ke Tawau.. Whoott Whoott.. siap sedia untuk menghitamkan muka lagi.

November 18, 2011

Lamanya

lately, aku agak sibuk di opis. sibuk membangunkan aplikasi baru yang aku dan team buat bertungkus lumus selama 2 minggu dan akhirnya campak ke tepi. Sebab apa? sebab orang atasan cakap flow tak betul. Mangkuk sungguh! hangin.. lepas tu aku langsung tak sentuh modul tu, gi makan mcd sambil bergossip. Esok pagi baru start flow baru.

Aku tak faham la.. team aku update dokumen 2 hari sekali.. tapi selepas 2 minggu kami buat baru perasan flow salah. Napa la tak cakap awal2.. banyak gak modul dah buat.

Okla.. sambung cerita menggembirakan pula. Gembira, yeah right! next week aku ke TAWAU.. whott whott.. pergi menghitamkan lagi kulit mukaku yang mulus ini.

Gambar kat bawah ni, perjalanan aku ke Sibu.

Tapak karnival sehari sebelum karnival berlangsung.

November 11, 2011

Posing dengan Kepala

video
lagu: Jessie - Price Tag

Video ni aku amik sebab budak ni sangat cute. Dia sangat obses dengan upin dan ipin. Siap intai dari luar ada tak upin ipin ni. Aku kesian la kat budak ni sebab upin ipin tinggal kepala je badan semua dah masuk dalam kotak. Aku cakap la 'upin ipin dah tidur' tapi budak ni tetap juga tengok.

Pastu memba aku kata upin ipin dah tidur.. wish gudnite n kiss.. budak comel ni buat okey.. flying kiss and dia masuk kiss kepala ipin ke upin, aku tak ingat.

Tapi aku teruja tengok budak2 kat sibu ni.. sangat obses dengan upin dan ipin. Aku rasa bukan budak2 je makbapak pun sama naik.

*Jangan kata orang, aku pun sama, hahaha!! bukti ada dalam video tu

November 10, 2011

November 5, 2011

Selamat Hari Raya Aidiladha


I would like to wish you uolls Selamat Hari Raya Aidiladha.
Wish you and your family blessed with goodness.

November 2, 2011

Sambungan Jejaka Kuning

Sebelum aku tepek gambar baru, apa kata kita tengok dulu gambar2 yang lama. Bolehkannn an annn!! Aku tembak suasana event shell fuelsave day last month.





Siapakah jejaka itu, tersenyum riang nampaknya..

Tentulah i, Fahrin Ahmad.

Siapa? Dewman? kem salam la ya.. cute budak tu.. bak kata abe nan "chubby delicious".

p/s: abe nan adalah watak sebenar .. nanti aku cer cer pasal dia.

November 1, 2011

Say Cheese

Tengahari tadi layan pizza baru kat pizza hut.. pizza yang ada 6 ke 8 jenis cheese tu. Then order triple chicken. Sila la layan gambar2 pizza ni ya.

Triple chicken.. not bad, tapi kata triple chicken kan so aku budget banyak la ayam. Takpe layankan je.


Aku bukan minat sangat cheese.. so tak tau nak kata sedap ke tak.. biasa2 je.. tak dapat nak bayangkan kalau pizza ni cheese semata2.. sebab yang aku order ada topping hawaian chicken.

Nuffnang Ads